Huoltoliikkeet

Ota käyttöön uusi sähköinen huoltokirja! Voit lisätä asiakkaasi autot, moottoripyörät, koneet ja laitteet merkistä riippumatta palveluun ja hallita niiden huoltoja helposti ja nopeasti. Palvelussa näet yhdellä silmäyksellä kaikkien asiakkaittesi laitteet ja viimeisimmät huollot. Käyttö on ilmaista yhdelle laitteelle ja viidelle valtuutuksella saadulle laitteelle. Ostamalla Pro tai Pro plus paketin saat käyttöösi heti laajemmat ominaisuudet edullisella vuosihinnalla. Osta Pro 19,50 tai Pro Plus 99,50 ja voit palvella kaikkia asiakkaita heti entistä paremmin!

Huoltojen lisääminen

Lisää asiakkaasi koneet ja laitteet palveluun. Asiakas kirjautuessaan palveluun näkee kalustonsa perustiedot sekä tekemäsi huollot reaaliaikaisesti. Voit myös saada asiakkailtasi huoltovaltuutuksia sekä huoltomuistutuksia. Huoltojen tekeminen sovelluksessa on helppoa ja nopeaa!

Sähköinen huoltokirja on turvallinen ja luotettava. Huollon yhteydessä järjestelmä luo automaattisesti päiväyksen, eikä sitä voi jälkeenpäin muuttaa. Vanhan perinteisen huoltokirjan voit skannata ja tallentaa myös laitetietoihin.

Automaattinen huoltovahti

Lisää asiakkaasi autolle huoltomuistutus esim. vuosihuollosta. Samalla voit ohjata sähköpostimuistutuksen suoraan asiakkaalle. Automaattinen huoltovahti on käytössä vain Pro ja Pro + käyttäjillä. Sovellusta ilmaiseksi käyttävät voivat ohjata huoltomuistutuksen vain itselleen.

Asiakkaanne eivät unohda huoltoja, kun lisäätte laitteille tärkeimmät huoltomuistutukset. Järjestelmän käyttö lisää avoimuutta ja asiakkaiden uskollisuutta palveluitanne kohtaan.

Huoltohistorian siirto

Sovelluksessa laitteiden omistaja hallitsee itse laitetietojaan! Tämä mahdollistaa huoltohistorian siirron omistajanvaihdostilanteissa. Sähköinen huoltokirja on helppo siirtää toiselle sovelluksen käyttäjälle ja sen käyttö lisää kaluston jälleenmyyntiarvoa.

Kustannusten seuranta

Kun kirjaatte huoltoa sovelluksessa, voitte halutessanne lisätä myös huollon kulut. Voitte kätevästi eritellä, varaosien, työn ja muiden kulujen osuudet. Kustannusten seuranta on nyt laitekohtaisesti helppoa ja nopeaa.

Palvelupaketin valinta

Valitse palvelupaketti tarpeittesi mukaan. Maksulliset palvelupaketit voit kätevästi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai sähköpostiisi toimitetulla perinteisellä laskulla. Saat palvelun heti käyttöösi ja voit aloittaa sähköisen huoltokirjan käytön.

Voit aloittaa käytön ilmaiseksi! Omista asetuksista voit milloin tahansa päivittää palvelupaketin vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Mikäli yrityksellänne on paljon asiakkaita ja henkilökuntaa, voit PRO Plus asiakkaana lisätä palvelun käyttöoikeuksia henkilökunnallesi.

Käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso esittelyvideo tai rekisteröidy sivun ylälaidasta ja aloita käyttö!

 

– kaikille koneille ja laitteille

– sopii pienille ja isoille huoltokorjaamoille

– huollot aina ajan tasalla, näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät huollot!

– voit itse lisätä huoltoja, valtuuttaa henkilökuntasi tai korjaamon tekemään huoltoja laitteellesi

– huoltohistorian siirto

– voit tehdä useita valtuutuksia samalle laitteelle

– voit tehdä useita huoltomuistutuksia samalle laitteelle

– et unohda huoltoja tai tarkastuksia, kun laitteille on lisätty tärkeimmät huoltomuistutukset

– lisää jälleenmyyntiarvoa

– käyttö on helppoa ja nopeaa puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella

– ilmainen/edullinen ja luotettava sovellus