Kuljetusliikkeet

Ota käyttöön uusi sähköinen huoltokirja koko kalustollesi! Voit lisätä kaikki kuorma-autot, perävaunut yms. merkistä riippumatta palveluun ja hallita niiden huoltoja helposti ja nopeasti.
Käyttö on ilmaista yhdelle laitteelle. Ostamalla Pro tai Pro plus paketin saat käyttöösi heti laajemmat ominaisuudet edullisella vuosihinnalla. Pro 19,50 tai Pro Plus 99,50.

Huoltojen lisääminen

Lisää ensin koneet ja laitteet palveluun. Voit valtuuttaa laitekohtaisesti kuljettajasi tai huoltokorjaamon tekemään huoltoja sekä tarkastuksia kalustollesi. Valtuutettu näkee laitteesi perustiedot sekä huoltohistorian ja voi lisätä huoltoja kalustollesi. Voit myös itse lisätä huoltoja. Lisätyt huollot ja tarkastukset näkyvät reaaliaikaisesti sovelluksessa. Huoltohistoria on aina ajan tasalla! Sovelluksessa näet yhdellä silmäyksellä kaikki laitteesi ja niiden koko huoltohistorian.

Sähköinen huoltokirja on turvallinen ja luotettava. Huollon yhteydessä järjestelmä luo automaattisesti päiväyksen, eikä sitä voi jälkeenpäin muuttaa. Vanhan perinteisen huoltokirjan voit skannata ja tallentaa myös laitetietoihisi.

Automaattinen huoltovahti

Lisää esim. kuorma-autolle huoltomuistutus öljyntarkastuksesta viikoittain. Samalla voit ohjata sähköpostimuistutuksen suoraan kuljettajalle. Jos kuljettaja unohtaa viikkotarkastuksen, tulee sinulle ilmoitus huollon laiminlyönnistä. Näin automaattinen huoltovahti valvoo sekä myös patistaa työntekijäsi hoitamaan huollot ja tarkastukset ajallaan. Automaattinen huoltovahti on käytössä Pro ja Pro + käyttäjillä. Sovellusta ilmaiseksi käyttävät voivat ohjata huoltomuistutuksen vain itselleen.

Huoltohistorian siirto

Sovelluksessa laitteiden omistaja hallitsee itse laitetietojaan!  Palvelun käyttäjänä et ole riippuvainen eri korjaamojen tai valmistajien sähköisistä tietokannoista vaan hallitset itse kalustosi tietoja. Tämä mahdollistaa huoltohistorian siirron omistajanvaihdostilanteissa toiselle sovelluksen käyttäjälle. Se lisää kalustosi arvoa kun huoltohistoria on luotettavasti tiedossa ja asiallisesti dokumentoitu.

Kustannusten seuranta

Kun kirjaatte huoltoa sovelluksessa, voitte halutessanne lisätä myös huollon kulut. Voitte kätevästi eritellä, varaosien, työn ja muiden kulujen osuudet. Kustannusten seuranta on nyt laitekohtaisesti helppoa ja nopeaa.

Palvelupaketin valinta

Valitse palvelupaketti tarpeittesi mukaan. Maksullisen palvelupaketin voit kätevästi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai sähköpostiisi toimitetulla perinteisellä laskulla. Saat palvelun käyttöösi heti ja voit aloittaa sähköisen huoltokirjan käytön.

Voit aloittaa käytön myös ilmaiseksi! Omista asetuksista voit milloin tahansa päivittää palvelupaketin vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Suosittelemme PRO Plus asiakkuutta jos teillä on paljon kalustoa ja henkilökuntaa. Silloin voitte lisätä rajattomasti kalustoa ja teillä on sovelluksen parhaat ominaisuudet heti käytössä.

Käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso esittelyvideo tai rekisteröidy sivun ylälaidasta ja aloita käyttö!

 

– kaikille koneille ja laitteille

– huollot aina ajan tasalla, näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät huollot!

– voit itse lisätä huoltoja, valtuuttaa henkilökuntasi tai korjaamon tekemään huoltoja laitteellesi

– huoltohistorian siirto

– voit tehdä useita valtuutuksia samalle laitteelle

– voit tehdä useita huoltomuistutuksia samalle laitteelle

– et unohda huoltoja tai tarkastuksia, kun laitteille on lisätty tärkeimmät huoltomuistutukset

– lisää jälleenmyyntiarvoa

– käyttö on helppoa ja nopeaa puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella

– ilmainen/edullinen ja luotettava sovellus