Yksityiset

Ota käyttöön uusi ilmainen sähköinen huoltokirja! Voit lisätä kaikki autot, moottoripyörät yms. merkistä riippumatta palveluun ja hallita niiden huoltoja helposti ja nopeasti. Käyttö on ilmaista yhdelle laitteelle. Ostamalla Pro tai Pro plus paketin saat käyttöösi heti laajemmat ominaisuudet edullisella vuosihinnalla. Pro 19,50 tai Pro Plus 99,50.

Huoltojen lisääminen

Lisää ensin koneet ja laitteet palveluun. Voit valtuuttaa laitekohtaisesti huoltokorjaamon tekemään huoltoja kalustollesi. Valtuutettu näkee laitteesi perustiedot sekä huoltohistorian ja voi lisätä huoltoja kalustollesi. Voit myös itse lisätä huoltoja. Lisätyt huollot näkyvät reaaliaikaisesti sovelluksessa. Huoltohistoria on aina ajan tasalla! Voit myös itse saada huoltovaltuutuksia sekä huoltomuistutuksia esim. työnantajasi kalustolle.

Sähköinen huoltokirja on turvallinen ja luotettava. Huollon yhteydessä järjestelmä luo automaattisesti päiväyksen, eikä sitä voi jälkeenpäin muuttaa. Sovelluksessa näet yhdellä silmäyksellä kaikki laitteesi ja niiden koko huoltohistorian. Vanhan perinteisen huoltokirjan voit skannata ja tallentaa myös laitetietoihisi.

Huoltomuistutus

Et unohda huoltoja tai tarkastuksia, kun lisäät laitteille tärkeimmät huoltomuistutukset. Voit lisätä esim. vuosihuollosta tai vuosikatsastuksesta muistutuksen.

Huoltohistorian siirto

Sovelluksessa laitteiden omistaja hallitsee itse laitetietojaan!  Palvelun käyttäjänä et ole riippuvainen eri korjaamojen tai valmistajien sähköisistä tietokannoista vaan hallitset itse kalustosi tietoja.

Tämä mahdollistaa huoltohistorian siirron omistajanvaihdostilanteissa toiselle sovelluksen käyttäjälle. Se lisää kalustosi arvoa kun huoltohistoria on luotettavasti tiedossa ja asiallisesti dokumentoitu.

Kustannusten seuranta

Kun kirjaatte huoltoa sovelluksessa, voitte halutessanne lisätä myös huollon kulut. Voitte kätevästi eritellä, varaosien, työn ja muiden kulujen osuudet. Kustannusten seuranta on nyt laitekohtaisesti helppoa ja nopeaa.

Palvelupaketin valinta

Valitse palvelupaketti tarpeittesi mukaan. Maksullisen palvelupaketin voit kätevästi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai sähköpostiisi toimitetulla perinteisellä laskulla. Saat palvelun käyttöösi heti ja voit aloittaa sähköisen huoltokirjan käytön.

Voit aloittaa käytön myös ilmaiseksi! Omista asetuksista voit milloin tahansa päivittää palvelupaketin vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Käyttö on helppoa ja nopeaa. Katso esittelyvideo tai rekisteröidy sivun ylälaidasta ja aloita käyttö!

 

– kaikille koneille ja laitteille

– huollot aina ajan tasalla, näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät huollot!

– voit itse lisätä huoltoja tai valtuuttaa korjaamon tekemään huoltoja laitteellesi.

– huoltohistorian siirto

– voit tehdä useita valtuutuksia samalle laitteelle

– voit tehdä useita huoltomuistutuksia samalle laitteelle

– et unohda huoltoja tai tarkastuksia, kun laitteille on lisätty tärkeimmät huoltomuistutukset

– lisää jälleenmyyntiarvoa

– käyttö on helppoa ja nopeaa puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella.

– ilmainen/edullinen ja luotettava sovellus